Azok az ügyfelek, akik minket választottak, nem térnek vissza korábbi megoldásaikhoz.
Szakterületünk az Önök elvárásainak maximális teljesítése az IT területén.

A kihívásállandó próbatételek

A piac diktálta folyamatos változások állandó próbatételek elé állítják a szervezeteket. Legyenek kicsik vagy nagyok, versenyképességük megtartásához, innovatívnak kell maradniuk, miközben a beruházásaikat és üzleti folyamataikat optimalizálják.

Az üzleti igények kiszolgáláshoz megbízható informatikai infrastruktúrát kell kialakítaniuk és üzemeltetniük, melyet a megfelelés érdekében folyamatosan meg kell újítaniuk.

A megoldásprivát felhő

A folyamatos innovációs nyomással párhuzamosan, a költésegek kordában tartása minden korábbi időszakhoz képest felértékelődött. Erre a látszólagos ellentmondásra ad tökéletes megoldást az NKS menedzselt privát felhő megoldása.

Az NKS privát felhő megoldásaival az Ön cége, kezdeti beruházások nélkül juthat hozzá a legkorszerűbb műszaki megoldásokhoz, melyek mind rendelkezésre állásban, mind testreszabhatóságban egyediek a magyar piacon.

Az eredményeka számok tükrében

  • Beruházás nélkül igénybe vehető nagyvállalati szintű informatikai megoldások, 25-30%-os átlagosan elérhető költség megtakarítással
  • Nagy rendelkezésre állású, felhő alapú szolgáltatások, 3 lépcsős, enterprise szintű tűzfal védelemmel
  • A teljes Microsoft paletta elérhető havi bérleti formában (SPLA konstrukciók)
  • 3 földrajzilag elkülönített adatpark, Primary site – 2 Disaster Recovery site
Ügyfeleink

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. volt az első pénzintézet a magyar piacon mely felhő-informatikai megoldásokat választott. Az NKS alakította ki menedzselt privát felhő alapokon a teljes szerver oldali infrastruktúrát, mely több mint 4 éve magas rendelkezésre állással üzemel.

A Vodafone Magyarország Zrt. VodaMail szolgáltatását az NK Services fejlesztette és nyújtja a Vodafone és ügyfelei részére. A VodaMail szolgáltatás Magyarország első Microsoft Exchange 2010 alapú hosztolt levelezési megoldása. A szolgáltatás teljes infrastruktúráját az NKS Privát Felhő adja. A VodaMail-t, a Vodafone Magyarország több mint 70.000 ügyfele veszi igénybe. A VodaMail rendszer hazánk egyik legnagyobb méretű Microsoft Exchange 2010 telepítése.

Az Invitel a magyarországi távközlési piac második legnagyobb szereplője. Széleskörű ICT szolgáltatás portfólióját a kor igényeihez igazodva folyamatosan bővíti. A fejlesztés következő lépcsőfoka egy olyan önkiszolgáló felület piacra dobása volt, melyben a KKV ügyfelek egy webes felületen konfigurálhatnak maguknak virtuális szerverkomponenseket és szoftverkörnyezeteket. Tapasztalatunknak és eszközparkunknak köszönhetően, az egész fejlesztést az NKS végezte el, valamint mi adjuk az infrastrukturális hátteret is.

A Schiller Autó Család, a gépjármű értékesítés egyik legnagyobb múltú képviselője, a megváltozott piaci viszonyoknak megfelelően szerette volna átalakítani az üzletet támogató informatikai megoldásait, végül az NKS privát felhő szolgáltatását választotta saját, költséges informatikai infrastruktúra vásárlás és üzemeltetés helyett.

A Magyar informatikai piacon viszonylag egyedülálló módon egy nagy informatikai rendszerintegrátor vállalat, a Synergon, helyezte teljes IT infrastruktúráját az NKS felhőjébe, ezzel hátra hagyva a korábban üzemeltetett 5 különálló szerverterem okozta minden vesződséget és extra költséget, mint infrastuktúrális és személyzeti.

A nagy múltú Dreher Sörgyárak Zrt. nyílt pályázatot írt ki meglévő, elavult informatikai környezetének korszerűsítésére, melyet az NKS nyert el. A gyártói szektorban minden termelési folyamat fokozott redundanciával és biztonsággal kell, hogy működjön, így az általunk felvázolt megoldásban egy olyan menedzselt privát felhő szolgáltatást adtunk át, mely során az elsődleges adatközpont mellett egy másodlagos úgynevezett disaster recovery site is üzembe állt, így érve el a lehető legmagasabb fokú üzembiztonságot. A projekt a magyar telephelyeken túl érintette a romániai leaányvállalatot is.

adattérkép : nyitás
adattérkép : zárás
Microsoft, Dell, Cisco, wmware, DNV, IVSZ
copyright © NKS 2016 | Minden jog fenntartva
készítette: